8 de març 2017

AMOR DE MARE


La senyora Rabbit era una dona de classe obrera, vídua i havia de cuidar ella sola del seu fill Patrick, un adolescent problemàtic que va canviar de forma de ser després de la mort del seu pare.
Vivien a Fanvil, un poble d'Anglaterra. Estaven angoixats per Patrick i la senyora Rabbit ja n'estava farta de totes els dies rebre la visita d'un policia notificant alguna malifeta de Patrick amb la sanció econòmica corresponent.
Va visitar un bruixot per a fer algun encanteri i desfer-se de Patrick. El bruixot va fer un encanteri a un calçotet de Patrick, li digué que quan Patrick se'l posara es convertiria en un animal.
Al dia següent, quan Patrick va arribar a casa, la senyora Rabbit va començar la venjança per tants anys de sofriment. Li va dir que es dutxara i es canviara de roba. Quan Patrick estava a la dutxa va aprofitar la situació, li va deixar els calçotets i se'n va sortir perquè no la vera. Més tard, la senyora Rabbit va entrar al bany i va trobar-se un conill, va agafar un ganivet i li'l va clavar al coll, dient:
-Ja sé el que dinaré demà.
Joan Llavata Rodilla. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.