7 de març 2017

El cant de Hummingbird


El comte de Beauvin se sorprengué de veure per primera vegada la nena de la seua cosina. Era una nena tan diminuta que podia agafar-la amb una mà. La criatura arribà al món dos dies abans de la festa de la pau que la família del comte celebrava tots els anys.

El cant dels pardals era l’únic que sentia metre la senyora Hummingbird llegia un llibre. Per un moment pensava que un pardal havia entrat a la sala, però s'adonà que les finestres estaven tancades. Per a una mare les primeres paraules del seu fill eren molt importants. Les de la filla dels senyors Hummingbird eren un cant paregut al d’un pardal.

Cada matí la senyora Hummingbird es despertava amb el cant de la seua nena. Ningú s’adonà perquè poca gent visitava la casa. L’únic dia que s’agrupava la família Hummingbird amb la gent de la classe alta, tancaven la nena en una xicoteta habitació que ningú va obrir.

La nena, a prop de la finestra oberta, formava un cor amb els altres pardalets.La gent ballava i intercanviava idees sobre la tradició de celebrar la festa de la pau. La senyora Hummingbird anà a veure la nena però no la trobà. La finestra, aquell dia, sí que estava oberta.

Diana Panaete
IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.