8 de març 2017

Els avantatges dels inconvenients
Tot va començar una tranquil·la vesprada de primavera,mentre el senyoret Isaac estava jugant a la seua habitació,son pare va entrar corrents, per a dir-li que la seua mare estava a l’hospital i que anava a tenir un germanet.
El senyoret Isaac estava molt content,ja era hora que aplegara eixe germanet que tant havia desitjat. Quan van aplegar son pare i ell a l’hospital, van anar a l’habitació on estava sa mare i el seu nou germanet, Albert.
Es van adonar que l’Albert tenia quatre braços,cosa que va espantar Isaac i el pare.La mare els va dir que no temeren, ja que el doctor li havia comunicat que,ara no, però tal vegada en una desena d’anys, quan els braços estigueren ben adaptats al cos, podria operar l’Albert i llevar-li’ls.
Una vesprada, el pare va convidar la seua familia a veure un concert de música clàssica. Al mig de l’actuació, a l’Albert li va cridar l’atenció un instrument, eren els timbals.
Albert es va convertir en un gran músic, tenia l’avantatge de tindre quatre braços,i podria tocar més ràpid d’allò normal. Albert va decidir no operar-se, ara és feliç,i el millor percussionista del món.



Aitor Montesinos Herrero. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.