5 de març 2017

EL SENYOR BONCOR

El senyor Boncor era un home apassionat dels animals, que com el seu pare es va dedicar a criar i ensinistrar coloms missatgers.
La gent l’etiquetava com un home callat, sense amics i no entenien molt bé perquè sempre havia estat tot sol.
El senyor Boncor va veure la mort del seu pare amb els seus propis ulls, mentre deixava menjar als coloms. al seu terrat. Un falcó que buscava alimentar-se d’un dels seus coloms el va atacar i el va fer caure al buit que quedava entre el terra i ells. El senyor Boncor no va poder fer res, sols va sentir el seu crit en veure que la mort li arribava.
Des d’aleshores el senyor Boncor no havia parlat amb ningú, la seua mare havia mort en el seu part i no havia tingut mai ningú més que el seu pare.
Ja havien passat cinc anys d’allò, el senyor Boncor seguia el costum de donar menjar als coloms tots els dies, però aquell dia va ser diferent, quan va arribar al terrat va sentir el bategar fort d’un ocell, es va girar i va veure el gran falcó que havia estat culpable de la mort del seu pare, que aquesta vegada havia agafat una cria de colom i intentava endur-se-la, el senyor Boncor amb la ràbia dins del cor, va fer un moviment en fals i els moviments següents van ser iguals als de la mort del seu pare.
La tomba del senyor Boncor sempre ha estat i estarà cuidada pels seus coloms que el seguiran vaja on vaja.


Raül Pedrón. 1r de batxillerat
IES GUADASSUAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.