5 de març 2017

LA HISTÒRIA DEL NEN DELS SUNGEN

La senyora Sungen era una dona que tenia uns 40 anys , casada amb el senyor Sungen; des que era petita la seua gran il·lusió era ser mare, li agradaria tindre una família ben nombrosa tal i com ella va tindre quan era menuda. Des que conegué el seu marit i es casaren intentaren tindre fills, però no pogueren. Un dia de sobte la senyora Sungen es trobava malament i no parava de vomitar, cridaren el metge, i estava embarassada.
El nen va nàixer amb els ulls apegats, li donaren la importància d’una cosa estranya, el nen va fer la vida de qualsevol de la seua edat amb les dificultats que li suposava.
Un dia un cirurgià, es va assabentar del cas i va voler operar-lo. Després de l’operació es van adonar que el nen sols podia veure en l’obscuritat, els ulls se li posaven de color groc cridaner, podia veure les bruixes i fantasmes que rondaven per la nit.
Al cap dels anys, gràcies a la seua habilitat de veure coses que les persones normals no podien veure, es va fer un gran sanador de persones que havien sofert malediccions o presses d’ull.


Alba Osca. 1r de batxillerat
IES GUADASSUAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.