8 de març 2017


Les mans gegants


La família Hand tenia un xiquet molt peculiar, amb soles tres mesos de vida, tenia les mans enormes com si fóra un home de quaranta-tres anys. En el ventre de la mare va donar problemas perquè no cabia dins, als quatre mesos d'embaras va nàixer.
El pare al vore les mans tan grans que tenia el fill ho veia com un fet màgic, era impressionant , ell dia que el fill tenia l'aventatge per als esports amb eixes mans , el pare pensava que el fill podía arribar a fer grans coses en el món de l'esport. Quan el xiquet tenia tan sols quatre anys, el pare el pressionava molt en tots els sopars,els dinars i desdejunant i no deixava tranquil el seu fill.
Un dia com qualsevol atre el fill als sis anys, després d'un atra discussió amb el pare, cansat  que el marejara en l'esport el xiquet es va tallar les mans. El pare al vore el que havia fet el seu fill, el va abandonar i li va dir que no servia per a res.
El xiquet es queda sol, sense tindre ningú ja que va pedre la mare en el part i el pare l' acabava d'abandonar. Als tres dies el xiquet es va plenar la banyera i es va suïcidar, i mai el van trobar.
Álvaro Pando. IES LAURONA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.