7 de març 2017

SILVA


Després de cassar-se, la tieta Liginia va planejar al seu marit tindre un fill. Aquest, al principi, dubtà un poc, però al final accedí. Al cap dels set mesos, una petita criatureta isqué del ventre de sa mare, amb una espècie de capa verda al cap molt fina. Tots es pensaren que seria d'alguna cosa de l'interior de la mare però, quan finalment la van netejar, s'adonaren que allò que tenia al cap era alguna mena de herba que li creixia en vegada de pèl.

Davant d'aquella situació, la tieta es sentia responsable d'aquella situació, però el seu marit, al veure-la tant trista, li va confessar una curiositat de la seua família. Una besàvia seua va patir una cosa pareguda. Li creixien tota mena de fongs i plantes a l'esquena i se li anaven estenent per tot el cos fins que va morir ofegada per aquelles plantes que anaven substituint tot el seu cos per vegetals.
Per aquesta història era per la que tenia por de ser pare, perquè sabia que el passat el seguia i finalment ho va compartir amb la seua dona. Silva va ser el nom que elegiren per a la nena. No pareixia tan terrorífic com el de la seua besàvia. A la nena li creixien flors precioses al cap, una preciosa cabellera de flors blanques.

Adrian Gomis
IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.